Dijelimo 3×1 ulaznicu za varaždinski koncert Zvonka Bogdana

Dijelimo 3×1 ulaznicu za varaždinski koncert Zvonka Bogdana

Trojici najbržih čitatelja koji ispod ovog članak ostave komentar, međimurski internet portal eMedjimurje.hr dijeli po jednu ulaznicu za koncert jednog od najboljih pjevača tradicionalne tamburaške glazbe Zvonka Bogdana u Areni Varaždin u subotu, 5. studenog ove godine.

Zvonko će u pratnji velikog, vojvođanskog tamburaškog orkestra sastavljenog od 21 tamburaša za koje sam Bogdan kaže da su istinski majstori i genijalci čim se uhvate svirke.

Koncert «Jesen stiže dunjo moja» 5. studenoga u Areni Varaždin bit će istinski doživljaj za sve ljubitelje tabmuraške tradicionalne starogradske pjesme u izvedbi najboljeg živućeg pjevača takve glazbe, za koji će se zasigurno tražiti karta više.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna za teleskopske tribine, 80 kuna za tribinu plus i 90 kuna za parter, mogu se kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr te na prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Rock art caffe, Caffe bar Ritz, Caffe bar Felix i Time out
ČAKOVEC – Caffe bar Arcus i Radio 1
IVANEC – Kavana Ivana
NOVI MAROF – Caffe bar Prestige
LUDBREG – Caffe bar Jura
PRELOG – Pizzeria Ro-Sa
MURSKO SREDIŠĆE – Caffe bar Jama
PALOVEC – Domino bar

Napomena: Email adresa ostavljena kod registracije na portalu mora biti ispravna jer ćete putem nje biti obavješteni o podizanju ulaznice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije