DJEČJE RADOSTI

SURADNJA Učenici Graditeljske škole razveselili mališane iz Dječjeg vrtića ‘Cipelica’ ekološkim darovima

Ovi pokloni imaju posebnu vrijednost jer su od ekološkog materijala, a izradili su ih sami učenici. Djeci u skupinama koristiti će za obogaćivanje igre, a učenicima je njihova izrada neprocjenjiva jer tako usvajaju nova praktična znanja - kažu iz vrtića.

U Matičnom objektu ‘Cipelica’ već nekoliko godina njeguju suradnju sa učenicima Graditeljske škole i nastavnikom Vladimirom Hatlakom. Takva suradnja provodi se kroz zajedničke projekte i aktivnosti djece polaznika vrtića i učenika, poglavito u skupinama  ‘Sunčeka’ i ‘Ribice’. Ovaj puta učenici i gospodin Hatlak djecu su razveselili sa divnim ekološkim darovima: drvenim ogledalom i neoblikovanim materijalima za igru.

– Posebno veselo je bilo kada su učenici na ulaze jaslica i vrtića postavljali kućice sa natpisima ‘Dobro došli u vrtić Cipelica‘. Ovi pokloni imaju posebnu vrijednost jer su od ekološkog materijala, a izradili su ih sami učenici. Djeci u skupinama koristiti će za obogaćivanje igre, a učenicima je njihova izrada neprocjenjiva jer tako usvajaju nova praktična znanja – kažu iz vrtića.

– Zadovoljstvo je tako obostrano te se Iz vrtića Cipelica uz zahvalu raduju daljnjoj suradnji – napisali su.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije