PRVI ROĐENDANSKI I SAMOSTALNI KONCERT

FOTO Članice Ženske vokalne skupine ‘Pučpuljike’ nastupom u Čakovcu oduševile mnogobrojnu publiku

Predivnu glazbenu večer za mnogobrojne posjetitelje u prepunoj dvorani Scheier priredile su članice Ženske vokalne skupine 'Pučpuljike' Čakovec, koje su ujedno ovom prigodom proslavile svoj prvi rođendan

Nakon godine obilježene nastupima u sklopu događanja i sudjelovanjima na natjecanjima, u subotu, 8. veljače Ženska vokalna skupina “Pučpuljike” održala je svoj prvi samostalni koncert i oduševila nastupom u tri bloka. Skup pjesama iz natjecateljskog, zabavnog i folklornog opusa koji je večeras oduševio pripremila je voditeljica skupine mag. mus. ​Stella Cimerman​.
 

>> FOTO Članice Ženske vokalne skupine “Pučpuljike” nastupom u Čakovcu oduševile mnogobrojnu publiku

Članice ŽVS prigodno je u Dvoranu Zrinski uvela Zrinska garda, dok je svečani program otvorila moderatorica cjelovečernjeg događaja ​Aleksandra Ličanin​. Na samom početku svim prisutnima obratila se predsjednica ŽVS​ Lidija Posavec​, koja je​ ​zahvalila na velikom odazivu te posjetitelje uvela u zajedničku priču vokalne skupine. 
 
Naime, uspjesi ŽVS Pučpuljike u 2019. godini su dokaz visoke kvalitete i upornog rada, ali i zajedništva te dobre organiziranosti skupine. Ukupno su održale 25 nastupa. Na međunarodnom natjecanju zborova Aurora Cantat u Karlovcu 2019. osvojile su zlatnu plaketu, a na 10. međunarodnom natjecanju pjevačkih zborova “Zlatna lipa Tuhlja” 2019. srebrnu plaketu.  

Ostvaren je i plasman na županijskoj razini za sudjelovanje na 16. Susretu hrvatskih malih vokalnih sastava. Isti je održan 23. studenog u gradu Sisku, a ŽVS Pučpuljike primile su srebrno priznanje. 
 
Upravo povodom svih postignuća priredile su pravu glazbenu poslasticu u Čakovcu, a djelić te vedre i svečane atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji! 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije