LONDON CALLING Comedy LIVE u Čakovcu!

LONDON CALLING Comedy LIVE u Čakovcu!

Libris komunikacije, Udruga Urbani Ured i Turistička zajednica grada Čakovca predstavljaju LONDON CALLING Comedy LIVE in Čakovec – 16. studenog 2011. u Centru za kulturu u 19.30 sati. Jedinstveni projekt komedije koji donosi kremu uzbudljive londonske scene stand-up komedije u Hrvatsku.

Napokon je ovdje! Čakovec će postati peti grad u kojem će, uz Zagreb, Osijek, Varaždin i Rijeku, gostovati London Calling Comedy! Kako se “London Calling” groznica širi Hrvatskom i nasmijava svoju publiku, vrijeme je da i ljudi iz Čakovca upoznaju ovu predstavu! Apetita za kulturom nikada nije nedostajalo u ovom gradu pa će, tragom uspjeha u drugim gradovima, London Calling Croatia po prvi puta nastupiti u Centru za kulturu Čakovec i predstaviti tri međunarodna komičara s londonske komičarske scene koji će publici pružiti večer prepunu humora, smijeha i zabave UŽIVO.

Do sada su ove godine u Varaždinu organizirane tri rasprodane predstave održane u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu te na najvećem uličnom festivalu “Špancirfest”. Podsjetimo na neke od reakcija u Varaždinu i pogledajmo što se odvijalo jedne večeri u ožujku…

>>> Video pogledajte ovdje

London Calling Comedy

Glavna ideja iza ovog projekta je promocija novih načina urbane zabave i uz to dočarati doživljaj engleske komedije uživo ovdje u Hrvatskoj. Čovjek koji je osmislio projekt je Nino Bantić, Hrvat koji je 15 godina živio i radio u Londonu kao urednik televizijskih vijesti.

Kao novinar, prenosio je vijesti o nekim od najrazornijih ratova našeg vremena, a kao uspješan radio voditelj u Zagrebu bio je jedan od osnivača i članova legendarne komičarske grupe “Zločesta djeca”. Od 2010. Nino je dio stand-up komičarske scene u Londonu.

Facebook fan stranicu posjetite klikom ovdje.

Uskoro eMedjimurje.hr donosi detalje o komičarima koji dolaze u Hrvatsku kao dio obilaska u studenom te kako i gdje možete nabaviti karte!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije