USPJEŠNA GODINA

FOTO Održana redovna godišnja skupština KUD-a ‘Seljačka sloga’ Donja Dubrava

U svom iscrpnom izvješću o radu u minuloj godini, predsjednica 'slogaša', Štefica Kovač je istaknula kako su se lani naradili i naplesali.

U subotu 18. siječnja u Domu kulture Zalan održana je redovna godišnja Skupština KUD-a ‘Seljačka sloga’ Donja Dubrava.

Uz brojno članstvo skup su uveličali, zamjenik župana Međimurske županije, Josip Grivec, načelnik Općine Donja Dubrava, Marijan Varga, ravnateljica osnovne škole, Mirjana Ribić, predstavnici ostalih dobravskih udruga te predstavnici susjednih prijateljskih društava iz Donjeg Vidovca i Legrada.

U svom iscrpnom izvješću o radu u minuloj godini, predsjednica ‘slogaša’, Štefica Kovač je istaknula kako su se lani naradili i naplesali.

Posebno je istaknula trodnevno gostovanje u Crnoj Gori, brojna predavanja i radionice, koje je Sloga počela organizirati minule godine te 4 nastupa ispred crkava, kojima su sretan braka zaželjeli svojim članovima koji su ušli uplovili u bračnu luku. S Markom Vučenikom su odradili fotografiranje kako bi imali kvalitetne fotografije za promotivne materijale.

U planu radu za tekuću godinu u planu su brojni nastupi, a namjeravaju obnoviti postojeće nošnje te kupiti nove, sve u vrijednosti od 10.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije