MAGISTAR EKONOMIJE

DAVID NOVINŠČAK Novi direktor Ureda Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri

- Ovog trenutka pregledavam dokumentaciju kako bih imao što širi uvid u dosadašnji rad naše Turističke zajednice, rekao nam je

Osim direktora Davida Novinščaka u Uredu Turističke zajednice rade Izabela Marčec i Nikolina Srša i premda je ekipa mlada, iskustva im ne nedostaje, kao niti volje i ambicije da rade jednako dobro kao i do sada, a u segmentima gdje je to moguće, još bolje.

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri dobila je novog direktora Ureda Turističke zajednice. Na osnovu raspisanog Javnog natječaja za ovo radno mjesto, na koji su se javila dva kandidata, za direktora je izabran David Novinščak, magistar ekonomije iz Svetog Martina na Muri. Novinščak, koji dolazi raditi u ured nakon odlaska Ivane Knez, ima petogodišnje iskustvo u turističkoj djelatnosti i najavljuje kako će raditi da svetomartinska turistička zajednica i turizam ukupno zadrže postojeću razinu kvalitete, a u pojedinim segmentima da ju uzvise.

– Ovog trenutka pregledavam dokumentaciju kako bih imao što širi uvid u dosadašnji rad naše Turističke zajednice. S kolegicama istvovremeno dogovaram nove aktivnosti te izradu Programa i rada za nadolazeće razdoblje, rekao nam je novi direktor Ureda turističke zajednice.

Dolaskom Novinščaka za direktora Ured Turističke zajednice je kompletiran, a osim njega u uredu rade Izabela Marčec i Nikolina Srša, mlade snage koje imaju vziju kao i podršku Općine Sveti Martin na Muri. Svi zajedno nakon uspješno odrađenog ovogodišnjeg Vincekova već rade na novim programima i projektima kojima žele osmiliti ugodan boravak sve brojnijim turistima koji dolaze u prijestolnicu međimurskog turizma, koja ostvaruje preko 90 posto broja turista i noćenja u Međimurju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije