PROGRAM

ZABAVA U PODROOMU Očekuje vas Podrumarenje, trap koncert, a dolazi i mladi slovenski DJ Horsta

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Cluba.

Kako je čašica vina najbolji lijek za sve, dođite u četvrtak, 16. siječnja, na Podrumarenje uz kvalitetna međimurska vina Seoski turizam obitelji Turk, uz koja ćete moći uživati u veseloj i ugodnoj atmosferi za koju će se pobrinuti svojim nastupom TS ‘Prim’!

Obitelj Turk jedna je od rijetkih u sve poznatijem međimurskom vinogorju koja ne nastavlja vinogradarsku tradiciju svojih predaka, već krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća, počinju saditi prve nasade vinograda i do danas su stvorili reprezentativno seosko gospodarstvo, pa Vas stoga pozivamo da zajedno degustiramo neko od njihovih kvalitetnih vina!

Vjerojatno već znate da se u petak 17. siječnja u Čakovcu održavaju 2 trap koncerta i moramo napomenuti da se to dogodilo sasvim slučajno te da ćemo ubuduće bolje komunicirati i paziti da se ne dogode takva preklapanja, poručuju organizatori.

– Kako god, znamo da vas ima podosta koji želite otić na oba eventa tako da ćemo prilagoditi satnice da sami live actovi ne budu u isto vrijeme (tj. nastup Z++ u Arcus Caffe očekujte oko 22:30, nastup Buntaija u Podroom-Drink&Music Club oko 00:30, a nakon toga i after do jutra). A da ne biste plaćali punu cijenu obje ulaznice, svi oni koji dođu na Treptanje #3 w/ Buntai s ulaznicom za Z++, plaćaju ulaz 20kn umjesto 40kn koliko će biti na upadu, a svi oni koji već imaju ili će kupiti ulaznice za Buntai u pretprodaji – iste mogu pofotkati i poslati nam u inbox, a mi im šaljemo kod za 20kn popusta na ulaznice za Z plus plus u Arcusu – kažu organizatori.

Na PodroomClubbing u subotu 18. siječnja dolazi Horsta.

Mladi slovenski DJ, koji je svojim nevjerojatno energičnim i dinamičnim miješanjem svih žanrova elektroničke glazbe (EDM, RNB, Techhous…) prošao na slovenskoj, a u posljednje vrijeme i hrvatskoj clubbing sceni. DJ Horsta zabavljao je klupske mase u klubovima poput Max Cluba – Velenje; X-time – Ptuj; Klub Branibor and twins – Celje; Cubo Caffe and Club Spartacus – Murska Sobota i Paladin – Čakovec.

Nadalje, nastupao je kao gost izvođač DJ s mnogim poznatim (slovenskim, ali i stranim) DJ-evima. Neki od njih uključuju Timo G, Vandal Steve, Clay Clemens, DJ Tomecs i DJ Mike Myers. Nedavno je DJ Horsta dijelio pozornicu s Jelenom Rozgom i bendom koji se zvao Pravila Igre. DJ Horsta u svojoj karijeri udružio se s zabavnim / organizacijskim grupama poput Dancin, DISCOnnection i Prva Največja, radeći i nastupajući ne samo u Sloveniji, već i u inozemstvu. Promoviran je DJ HORSTA (u suradnji s Disconnection, i Club Spartacus u Murskoj Soboti) kao rezidencijalni DJ.

Svake subote od 22 do 23 h – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn
Vodka 1 l + 6x Redbull = 280 kn
Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn
Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn
Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije