U Kotoribi održan “Jesenji kup Žužičke”

U Kotoribi održan “Jesenji kup Žužičke”

Udruga Žužička iz Kotoribe u subotu, 8. listopada na Dan neovisnosti bila je organizator natjecanja u lovu ribe udicom na plovak pod nazivom “Jesenji kup Žužičke”.

Na natjecanju koje je održano na vodi Žužička sudjelovalo je deset ekipa i to: mađarski Murakerestur, Som iz Kotoribe, Mrena iz Donjeg Vidovca, Štuka iz Donje Dubrave i domaćin Žužička.

U A sektoru najbolji je bio Ante Čukić iz Žužičke 2. Drugo mjesto pripalo je Ferencu Šmerku iz Murakerestura 1, dok je treći bio Ivica Horvat iz Soma 1. Mladen Škoda iz Žužičke 2 najbolji je bio u sektoru B ispred Denisa Špilaka (Žužička 3) i Slavka Embreuša iz donjovidovske Mrene.

U C sektoru prvo mjesto pripalo je Đuli Kovačiću iz Murakerestura 1, drugo mjesto osvojio je Dražen Kos (Som 1), a treće Mario Hertelendi (Žužička 3). Oni su za svoje postignute rezultate nagrađeni medaljama. Ekipa Žužičke 2 ukupni je pobjednik kupa, druga je Žužička 3, dok su gosti iz Murakerestura 1 osvojili treće mjesto. Njima je predsjednik Žužičke Branko Matoš uručio pehare.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije