dolaze u čamcima

PRIČA O ZLATOMRAZEVIMA Darivanje mališana – najponosniji tata i djed Nenad Lukša

Nenad Lukša, predsjednik MNK Vidovski zlatari Donji Vidovec, ističe generacijski ponos čuvanja imena i darova Zlatomrazevi.

Uz dužno poštovanje prema svojim kolegama i prijateljima iz kluba, Nenad Lukša, predsjednik Moto nautičkog kluba Vidovski zlatari, je rekao kako je on prije devet godina bio jedan od inicijatora darivanja donjovidovskih mališana na način drugačiji od Djeda Božićnjaka iliti Djeda Mraza. Osmisli su novo ime za takve djedice, dajući  im prikladno ime djelatnost kluba.

Prije devet godina čamcima prepunih darova, odvodnim kanalom HE Dubrava, ovamo su doplovili Zlatomrazevi.

– Doček je bio tri i više puta manji u odnosu na posljednji. Bilo je to u subotu, 21. prosinca – rekao je ponosno Lukša. Bio je još ponosniji jer su Zlatomrazevi darivali njegovu unučad, a on je bio prvi koji je na prvo darivanje došao s kćerkama, danas s 25- godišnjom Dijanom Fuš i dvije godine mlađom Mirelom Lukša.  

Još veći ponos osjetio se kod njega kada je ovamo došla Dijana sa sinčićem Deniem i kćerkicom Deom, a Mirela sa sinčićem Lemmyem Šarkanjem. Uz dužno poštovanje i ispriku, njihove supružnike i očeve djece ovoga puta nismo spomenuli jer oni nisu imali puno veze sa Zlatomrazevima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije