Raznovrsna i bogata subota u Prelogu

Raznovrsna i bogata subota u Prelogu

U organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga 1. listopada u prijepodnevnim satima održana je manifestacija  Dani kruha i zahvale za plodove zemlje. Novost ovogodišnje manifestacije je bilo mjesto održavanja. Bio je to najbolji način da se prezentira i ljudima pokaže trg ispred kina Dom.

Novo ruho trga, prema komentarima izlagača, ali i posjetitelja, dobilo je više nego samo pozitivne kritike. Manifestacija je bila odlično organizirana, Sudjelovalo je dvadesetak izlagača. Miris domaćih kolača dominirao je štandovima. Bilo je tu i lavande, domaćeg sira, bućinog ulja, rukotvorina, meda, najkraće rečeno za svakog ponešto. Broj posjetitelja je bio puno veći nego protekle godine.

A kako smo neslužbeno saznali, izlagači su prikupljenim sredstvima nadmašili očekivanja i prikupili puno više novaca nego prethodne godine. Zahvaljujući lijepom vremenu i okolne terase ugostiteljskih objekata vrvjele su posjetiteljima, a tražilo se i pokoje mjesto više. Nešto dalje, na priločkom placu, nije bilo toliko posjetitelja, ali ponude nije nedostajao.

Najviše se kupovalo povrće za slaganje zimnice, atraktivne su bile svježe jagode i kesteni. Prelog je dobrom organizacijom, inovacijama, raznovrsnom ponudom i odličnim prostorom za ovakve manifestacije, bacio rukavicu drugim gradovima i općinama Međimurske županije, koju će oni teško vratiti istom mjerom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije