Dražen Zečić: Veselim se koncertu u Varaždinu

Dražen Zečić: Veselim se koncertu u Varaždinu

Iako je do mega koncerta Dražena Zečića u Areni Varaždin preostalo još 20-ak dana, već sada za ovaj glazbeni spektakl vlada veliki interes, pa su svoj dolazak na koncert najavili i brojni njegovi fanovi iz susjednih zemalja, što veseli i samog Zečića.

– Veselim se ponovnom nastupu u Varaždinu. Posljednji put kada sam bio kod vas, bilo mi je prekrasno, publika me ovdje uvijek dobro prihvati, pjevaju s menom sve moje pjesme, pa se nadam da će tako biti i na mega koncertu u Areni Varaždin, 15. listopada. Svojoj ću se vjernoj publici u Varaždinu odužiti na najbolji način – mega spektaklom, rekao je Zečič koji je već godinama hrvatski najtiražniji pjevač i autor zabavne glazbe.

Popularni splitski pjevač Dražen Zečić, 15. će listopada održati mega koncert u Areni Varaždin.  Zečić će na koncertu u Varaždinu ujedno promovirati i svoj posljednji album Crni kralj i bijela dama – 16. po redu studijski album – koji je u kratkom vremenu već premašio srebrnu nakladu.

Ulaznice za koncert Dražena Zečića u Areni Varaždin po cijeni od 60 kuna za parter i 70 kuna za tribine mogu se kupiti u sustavu Eventima, na www.eventim.hr. te na sljedećim prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Rock Art Caffe, Caffe bar Time out, Caffe bar Ritz, Caffe bar Felix  
IVANEC – Kavana Ivana
NOVI MAROF – Caffe bar Prestige
LUDBREG – Caffe bar Jura
PRELOG – Pizzeria Ro-Sa
ČAKOVEC – Caffe bar Arcus, Radio 1
MURSKO SREDIŠĆE – Caffe bar Jama
PALOVEC – Domino bar

Organizator i izvršni producent koncerta Dražena Zečića u Areni Varaždin je Tipo Marketing.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije