VJEŽBA GOLFER 2019.

FOTO Vatrogasci u Svetom Martinu na Muri pokazali i dokazali svoju spremnost

Vatrogasni časnik I. klase Damir Srša izradio je elaborat Pokazne vježbe za DVD Sveti Martin na Muri pod nazivom GOLFER 2019. u Termama Svet Martin, a svetomartinski vatrogasci ju vrlo uspješno na terenu obavili.

Postupci i radnje u slučaju požara radni je dio elaborata, odnosno vježbe kojoj je osnovni cilj osposobljavanje vatrogasnih postrojbi, ostalnih žurbnih službi i samih djelatnika na unutarnjim postrojenja toplica.

Pretpostavka vježbe je realna ali način djelovanja, udaljenost i drugi činitelji su slikoviti i prikazuju se samo poradi vizije cjelokupnog događaja i u stvarnosti bi se drugačije djelovalo na licu mjesta.

O vježbi su izviješćeni JVP Čakovec, zapovjednik Vatrogasne zajednice Mursko Središće-Selnica-Vratišinec-Sveti Martin na Muri, čelništvo Općine Sveti Martin na Muri, PU Međimurska, DVD Sveti Matin na Muri, DVD Lapšina, zapovjednik VZ Međimurske žuanije i Uprava Lifeclassa Terme Sveti Martin.

Vatrogasni časnik I. klase Krunoslav Colar, kao zapovjednik DVD-a Sveti Martin na Muri, potpisuje uspješnost ove vježbe. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije