Donja Dubrava: Vrtić za sada ne poskupljuje, ali…

Donja Dubrava: Vrtić za sada ne poskupljuje, ali…

U svome izvješću na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća načelnik Marijan Varga (HNS) spomenuo je sastanak ravnateljice vrtića s načelnicima općina Donja Dubrava i Donji Vidovec na kojem su utvrđene potrebne promijene u budućem radu koje će se odraditi kroz Upravno vijeće vrtića i Općinska vijeća.

Vijećnika Darka Horvata (HDZ) zanimalo je da li je na sastanku bilo riječi o mogućem povećanju ekonomske cijene vrtića i dali će se vrtić plaćati i za osmi mjesec kada on ne radi.

– Na početku svake vrtićke godine održavamo sastanak. S obzirom na smanjenje broja djece i povećanje cijena energenata postoji mogućnost poskupljenja. Sve će se znati do kraja mjeseca studenoga kada će se vidjeti izračun energenata. Ako bude manjak, Općinsko vijeće će odlučiti dali ga pokriti iz općinske blagajne ili će pasti na teret roditelja, odgovorio je Varga te dodao kako je dogovoreno da vrtići neće biti zatvoreni kroz ljeto jer roditelji nemaju kamo s djecom.

Tako će vrtić u Donjoj Dubravi tih mjesec dana primati djecu iz Donjeg Vidovca, a kada pak neće raditi donjodubravski vrtić roditelji će imati mogućnost djecu voziti u Donji Vidovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije