Mažoretkinje prodefilirale Toplicama Sveti Martin

Mažoretkinje prodefilirale Toplicama Sveti Martin

Hrvatska kulturno umjetnička udruga «Sv. Martin» u suorganizaciji s općinom Sveti Martin na Muri, Spa&Sport Resorta Sveti Martin te po treći put je organizirala smotru mažoretkinja pod nazivom “Mi smo djeca sreće” u nedjelju, 18. rujna 2011. godine  u prostorima sportske dvorane Spa&Sport Resorta Sveti Martin.

Manifestaciju se pokrenula kao, prije svega, način druženja mažoretkinja. Nešto više od 200 mažoretkinja prodefiliralo je i postrojilo se u dvorani. Nakon uvodnih riječi predsjednika Organizacijskog odbora (Crnčec Dražen, prof.) te načelnika općine Sveti Martin (Franjo Makovec), započeo je 90-minutni program u kojem su mažoretkinje Goričana, Murskog Središća, Nedelišća, Domašinca, Čakovca i naravno domaćih Svetomartinskih mažoretkinja prikazale svoje koreografije i ples praćene pljeskom okupljene publike.

Na kraju je uslijedila zahvala svim sudionicima te podjela priznanja i zahvalnica. S obzirom na odaziv publike, ovakva vrsta smotre više je nego dobrodošla i u narednom razdoblju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije