HUMANITARNA UTRKA

VIDEO I FOTO Međimurci trčali za malenog Tea iz Strahoninca koji boluje od rijetke bolesti

Teo boluje od rijetke bolesti staklenih kostiju. Unatoč bolesti, Teo je hrabri, mali sportaš koji se bavi plivanjem. Na utrci za njega je u Murskom Središću trčalo 133 natjecatelja

Održano je 6. kolo lige “Rudar” M. Središće koje je bilo posvećeno Teu Škvorcu iz Strahoninca. Teo boluje od rijetke bolesti, bolesti staklenih kostiju. Želja mu je jednog dana nastupiti na Olimpijskim igrama, a mi mu želimo puno uspjeha u ostvarenju svojih snova.

Na 6. kolu lige “Rudar” sudjelovalo je 133 natjecatelja. Na kraćoj stazi od 3100 m najbolji su bili Darko Okreša (individualac) i Ana Dobša (AK Međimurje). Na Dužoj stazi od 8000 m najbolji su bili Mladen Ignac (AK Međimurje) i Nada Siladi (AK Međimurje).

>> Humanitarna utrka u Murskom Središću za Tea Škvorca

– Zahvaljujemo se svim sponzorima, volonterima i medijima koji su pomogli da se liga održi – poruka je iz kluba. Navode kako su sponzori ovog kola lige bili: Fortuna AgroPeklenica (Slavko Derk), Pekara “Panis” M. Sredfišće, Dom za starije i nemoćne osobe “Ščavnićar” Selnica, Grad M. Središće, Sobočaninerijeri M. Središće, IAF M. Središće, Alpro “Šardi” Selnica, Općina Selnica.

Bili su tu i volonteri: TK Rudar M. Središće, Crveni križ Čakovec, DVD M. Središće,
Planinarsko društvo “Bundek”, Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” M. Središće, Murs-ekom M. Središće, Danijela Krobot, Sandra Kos, Josip Munđar, Josip Vinko, fotografi: Marko Kiš, Tin Tomanić. Važnu ulogu su u tome imali i mediji: eMeđimurje,
Muralist i Radio 105.

– Sakupljeni dobrovoljni prilozi za Tea Škvorca bit će donirani Teu i njegovim roditeljima. Hvala svima koji ste sudjelovali u humanitarnom kolu lige – ističe Martina Bezek, predsjednica TK “Rudar”. 

U ovom uzornom sportskom kolektivu drže se postulate kojim ističu – Nije važno koliko radimo već je važno koliko ljubavi unosimo u ono što radimo i koliko to darujemo drugima! Hvala svima!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije