Križovec: Krađom napravili štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna

Križovec: Krađom napravili štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna

U Križovcu, u razdoblju od 1. do 10. rujna, nepoznati počinitelj je iz kruga privatnog poduzeća otuđio 67 komada gusnatih vodilica tekućeg traka za proizvodnju betonskih proizvoda, težine oko 40 kilograma po komadu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su kazneno djelo počinili 20 i 26-godišnjak iz Križovca i 54-godišnjak iz Podturna.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Ukrali dvanaest komada radijatora

U Vugrišincu, u razdoblju od 25. srpnja do 10. rujna, nepoznati počinitelj podesnim predmetom nasilno je slomio lokot na vratima gospodarskog objekta, te je ušavši u unutrašnjost otuđio 12 komada radijatora za centralno grijanje i konvertor za upuhivanje toplog zraka sa pripadajućim elektromotorom.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.   

Oštetio udrugu iz Čakovca za dva prijenosna računala, mobitel…

U Čakovcu, u ulici A. Schulteissa, 11. rujna oko 12 sati, nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom nasilno otvorio vrata prostorije udruge iz Čakovca, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio 2 prijenosna računala, 1 mobitel, 2 zvučnika i slatkiše.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su kazneno djelo počinila dvojica maloljetnika iz Pribislavca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije