Općina Kotoriba slavi od 16. do 18. rujna

Općina Kotoriba slavi od 16. do 18. rujna

Općina Kotoriba, udruge i Radio Međimurje i ove su godine organizatori aktivnosti uz Dane Općine Kotoriba koji će se proslaviti 16., 17. i 18. rujna ispod šatora kod osnovne škole. Dani Kotoribe obilježavaju se uz svetkovinu Uznesenje Svetog Križa.

U petak od 20 sati započinje rock večer uz svirku Rock Angelsa i Vibra benda. U subotu od 13 sati u organizaciji DVD-a Kotoriba započinju Seoske igre bez granica i Natjecanje mjesnih udruga u kuhanju bograča. Od 16 sati košarkašku revijalna utakmica povodom 35. godišnjice kluba odigrati će veterani i seniori KK Kotoriba, dok od 18 sati započinje zabavni program uz Hollywood bend.

U nedjelju od 9 sati u prostorijama Starog farofa otvara se izložba etno-predmeta koju priređuje Društvo žena i može se razgledati do 19 sati, u 11 sati u župnoj crkvi biti će služena koncelebrirana sveta misa, a u 15 sati započinje program pod šatorom uz nastup Kotoripskih mažoretkinja i KUD-a Kotoriba te podjelu nagrada Općine Kotoriba za najljepše uređeni prozor, balkon i okućnicu. Proslava Dana Kotoribe završava zabavom uz Hollywood bend.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije