Zdravi osmijesi razveselili Čakovec

Zdravi osmijesi razveselili Čakovec

Prepun čakovečki Franjevački trg dočekao je sve su koji su sudjelovali u akciji Dan zdravog osmijeha. Hrvatsko stomatološko društvo Podružnica Čakovec, pod organizacijom Tanje Rosić, dr.med.dent., ovu akciju provodi šestu godinu zaredom. Ove godine bilo je nekoliko štandova stomatoloških tvrtki gdje su dijeljeni edukativni letci i paste za zube.

Sudjelovala je i glumica Mila Elegović koja je animirala publiku uz pratnju našeg sve poznatijeg sastava Komedija, te pjevač Mirko Švenda Žiga. Već tradicionalno će himnu Bijeli, bijeli zubi otpjevao Marco Kupper. Pjesmu je za tu prigodu napisala Marija Jambrošić Kupper, koja je također nastupila u programu. Sudjelovali su i članovi Plesnog studija Vivona, Studija za suvremeni ples Teuta, te Plesnog centra Livi.

Svojim pjesmama nastup su upotpunili Čakovečki mališani pod vodstvom Rade Magić, te djece čakovečkih dječjih vrtića. Za režiju, organizaciju programa i kreativnih radionica zaslužna je Gordana Šoltić Siladi. Program su vodile Sanja Vincetić i Suzana Kovač, članice kazališta za djecu Dječjeg vrtića Čakovec – Trinaestići.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije