Udruga Prijatelji organizira akciju “Prijatelji za prijatelje”

Udruga Prijatelji organizira akciju “Prijatelji za prijatelje”

Udruga za zaštitu životinja, sklonište za napuštene životinje Prijatelji poziva sve da se uključe u drugu veliku prodajno humnitarnu akciju “Prijatelji za prijatelje” u subotu, 10. rujna od 9 do 13 sati koja će se održati na štand – kućici na Trgu Republike.

Iz udruge Prijatelji kažu: “Drage naše sugrađanke i sugrađani, u želji da pomognemo radu skloništa za napuštene životinje koje trenutno skrbi o 250 pasa i mačaka organiziramo drugu veliku prodajno humanitarnu akciju. Kupovinom na našem štandu moći ćete izabrati nešto za sebe po simboličnim cijenama i istovremeno pomoći radu našeg skloništa.


Na štandu ćete moći kupiti:

– odjeću za odrasle i djecu
– glazbene CD-e
– raznorazne ukrase za kuću i kućne potrepštine
– igračke za kućne ljubimce, vodilice i ostale sitnice za vašeg najdražeg psa ili macu
– knjige

Stoga dođite i kupite nešto za sebe ili svoje dijete te istovremeno budite dio velike humanitarne akcije pomoći našem skloništu koje već deset godina skrbi o napuštenim životinjama Međimurske Županije i koje se u ovom trenutku nalazi u velikim problemima zbog financijske krize u kojoj se svi zajedno nalazimo.

Sav prikupljen novac ide za pokrivanje duga za veterinarsku skrb u Veterinarskoj stanici Čakovec koja nam uvelike pomaže da zbrinemo naše napuštene životinje na najbolji mogući način.

Ukoliko i sami imate neke stvari koje možete darovati u svrhu naše akcije molimo vas da nam se javite. Sve informacije možete dobiti na broj 098 241 060, 095 511 8844 ili na info@prijatelji-zivotinja.org.

Tijekom prve akcije u srpnju sakupili smo 1800,00 kn kojima smo podmirili dio duga za veterinarske troškove. Hvala vam od srca.”

Udruga Prijatelji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije