Udruga Zora poziva na predavanje o volontiranju

Udruga Zora poziva na predavanje o volontiranju

U utorak, 13. rujna s početkom u 13 sati održati će se se predavanje na temu “Volontiranje kao oblik cjeloživotnog učenja”. Predavanje će biti održano u dvorani za sastanke u barakama udruga, A. Schulteissa 19 (preko puta Pilke), a odvija se u sklopu 5. tjedna za cjeloživotno učenje koji se obilježava u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Međimurskoj županiji.

Volontiranje, koje su prednosti, kako i što učite kad volontirate te kako vam to može koristiti pri upisu na fakultet, koji su programi u koje se možete uključiti u sklopu Programa za cjeloživotno učenje Agencije za mobilnost i EU te najvažniji program za mlade – Europski servis za volontiranje (EVS) u sklopu kojeg mladi mogu putovati i volontirati u cijeloj Europi – sve to možete saznati na predavanju.

Također, neke od volonterki udruge Zora ispričati će vam svoje iskustvo volontiranja koje im je pomoglo da se profesionalno usavrše te se na temelju toga i zaposle. Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju predavanju, te se veselimo Vašem dolasku.


Predavačice:
Margareta Mihalic i Filipa Blažon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije