TANDEM SKOK

‘DONIRAJ – SKOČI – VRIŠTI’ Spasi život i osvoji skok padobranom iznad Međimurja

Nagradni skok padobranom s 4000 metara organiziraju Aeroklub Međimurje, Zaklada - Dječja onkologija Rebro i iskusni tandem pilot Milan Filipović

Aeroklub Međimurje, Zaklada – Dječja onkologija Rebro i iskusni tandem pilot Milan Filipović organiziraju izvlačenje nagradnog skoka padobranom s 4000 metara nad predivnim medimurskim krajem.

Sudjelovati možete tako da uplatite 50 kuna donacije u korist Zaklade: Dječja onkologija Rebro, Ksaver 210, 10000 Zagreb, HR7323400091110973865, SWIFT: PBZGHR2X, svrha uplate: “Spasi zivot i osvoji skok”. Rok za uplatu je 8. rujna, a za svakih dodatnih 50 kuna ime vam dodatno ulazi u bubanj (npr. za 200 kuna, ime će vam se pojaviti četiri puta). Nakon uplate, potvrdu o uplati i kontakt podatke pošaljite u inbox Facebook stranice te pratite online 9. rujna u 20 sati i budite uz telefon.

Organizatori su Zaklada – Dječja onkologija Rebro čiji je cilj ostvarenje programa izgradnje i opremanja novog odjela dječje hematologije i onkologije u Zagrebu u sastavu KBC-a Zagreb, Aeroklub Međimurje, udruga tehničke kulture koja okuplja građane, zaljubljenike u avijaciju a koji se udružuju radi ostvarivanja svojih osobnih i zajedničkih potreba i interesa u zrakoplovnoj djelatnosti (motorno pilotiranje, jedriličarstvo, padobranstvo, aviomodelarstvo, maketarstvo, balonarstvo, zmajarstvo, te drugi načini letenja zrakom, održavanje zrakoplova, zrakoplovne tehnike, kao i druge aktivnosti u izgradnji i inovatorstvu u zrakoplovstvu) te tandem pilot Milan Filipović koji je godinama radio na najvećoj drop zoni na Novom Zelandu, gdje je i skupio iskustvo od 6000+ tandem skokova. Više puta je sudjelovao na dobrotvornoj akciji sličnog karaktera ‘Jump Start – the experience of being alive‘ na Novom Zelandu te je predan proširiti duh organizacije i u Hrvatskoj.

Kako kažu organizatori, ukoliko ne želite skočiti sami, osvojeni skok možete nekome pokloniti. Limit za skok je do 100 kilograma težine te navršenih 18 godina. Ukoliko trebate više informacija, javite se Milanu Filipoviću na broj 097 67 444 90 ili Marini Dragović na broj 099 668 7412.

Radi velikog interesa za padobranske skokove u tandemu, Aeroklub Međimurje uspio je isposlovati još jedan dodatni termin za Pilatus PC-6 Porter koji čeka svoje putnike. Više informacija o tandem skokovima pronađite ovdje, a za dodatne informacije i prijave javite se na broj 098 971 6106 (Siniša) ili e-mail sinisapalasek@gmail.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije