Otvorena izložba Tonija Zadravca i Gale Marije Vebanić

Otvorena izložba Tonija Zadravca i Gale Marije Vebanić

U četvrtak je na Maloj sceni Centra za kulturu Čakovec otvorena izložba Tonija Zadravca i Gale Marije Vebanić.

Toni Zadravec učenik je Gimnazije Čakovec. Crtanjem se bavi od najranijeg djetinjstva te je dugogodišnji polaznik Škole animiranog filma u Čakovcu. Autor je tri samostalna animirana filma i nekoliko zajedničkih. Njegovi autorski filmovi Voda, Ruža i Lutke prikazani su na festivalima animiranog filma diljem svijeta (Chicago, Melbourne, Tarnow, Maribor, Rim, itd.).

Izložba “The Fear” ili u hrvatskoj inačici “Strah” njegova je prva izložba. Na konceptualnoj multimedijskoj izložbi bit će izloženi njegovi crteži i grafike koji uglavnom putem portreta metaforično prikazuju različite ljudske strahove i njihove posljedice. Osim radova na papiru, izložene će biti i instalacije koje izložbi daju avangardnu notu.

Izložba ostaje otvorena do 22. rujna 2011. Ulaz slobodan.

Istovremeno, u prostoru Male scene izložbom fotografija predstavila se Gala Marija Vrbanić.

Gala Marija Vrbanić učenica je Gimnazije Čakovec. Fotografijom se amaterski bavi već dugi niz godina, a interes za fotografiju otkrila je u fotografskoj sekciji Crni Blic koja djeluje u sklopu Cezama. Sudjelovala je na nekoliko skupnih izložaba. Najčešće se bavi modnom i konceptualnom fotografijom, a radovi sličnog karaktera bit će izloženi i na ovoj izložbi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije