Katruža poziva da se donacijama i članarina uključite u pomoć najpotrebnijima

Katruža poziva da se donacijama i članarina uključite u pomoć najpotrebnijima
Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti “Katruža” održao je 17. kolovoza 2011. svoju petu sjednicu u ovoj godini. Dodijeljeno  je šest pomoći u iznosu od 31.590 kuna.

Pomoći su dodijeljene: podnositeljici zahtjeva – djetetu iz Hlapičine za provođenje rehabilitacije u iznosu  11.400 kuna, podnositeljima zahtjeva iz  Lopatinca za specijalnu prehranu u iznosu od 2.000 kuna,  podnositelju zahtjeva iz Čakovca za kupnju lijeka u iznosu od 1.690 kuna, podnositelju zahtjeva iz Brezja u iznosu od 9.000 kuna za kupnju lijeka i podnositelju zahtjeva iz Čakovca za kupnju pomagala u iznosu od 7.500 kuna.   
 
Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti ” Katruža” zahvaljuje obitelji  Ružić  te svima koji su novac za kupnju vijenaca  i svijeća kao sjećanje na  preminulu Mariju Ružić uplatili Zakladi.
 
Zahvaljujemo građanima, tvrtkama, ustanovama, udrugama, općinama i gradovima koji pomažu rad Zaklade te pozivamo sve koji su u mogućnosti, da uplatom članarine ili donacije  omoguće da i dalje možemo pomagati onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima – poručuju iz Katruže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije