pristigle dvije zamolbe

DJEČJI VRTIĆ KOTORIBA Maja Jambrešić i dalje ravnateljica

Protukandidatkinja Žaklina Gregurec-Kranjec nije zadovoljila uvjete natječaja

Općinsko vijeće Kotoribe je na svojoj 17. sjednici bilo jednoglasno te je potvrdilo Prijedlog odluke o imenovanju Maje Jambrešić (32) ravnateljicom Dječjeg vrtića Kotoriba, a koju im je proslijedilo Upravno vijeće spomenute ustanove.

Odluku Upravnog vijeća obrazložio je njegov predsjednik i općinski vijećnik Željko Šebeštjan. Rekao je kako su na pristigli natječaj za ravnateljicu Dječjeg vrtića Kotoriba pristigle dvije zamolbe. Na natječaj su se prijavile Maja Jambrešić iz Svete Marije, koja je i u prošlom četverogodišnjem mandatu bila ravnateljica, i Žaklina Gregurec-Kranjec iz Kotoribe.

Šebeštjan je istaknuo kako su obje kandidatkinje pravovaljano i pravovremeno predale svu natječajnu dokumentaciju, no Upravno vijeće je utvrdilo da potonja kandidatkinja ne zadovoljava uvjet broja godina radnog staža. U provedenom glasovanju Vijeće je bilo jednoglasno da se na period od četiri godine za ravnateljicu imenuje Maja Jambrešić.

Vezano uz Dječji vrtić Kotoriba, načelnik Općine Ljubomir Grgec je kazao kako su netom održali sastanak sa zaposlenicima ustanove i to prije svega glede nekih nesuglasica koje su se pojavile među zaposlenicima. Rekao je kako je dogovoreno da nesuglasice moraju biti stavljene u drugi plan kako bi se odgajateljice mogle posvetiti primarnoj zadaći.

Za dosadašnju, odnosnu novu ravnateljicu, imenovanu na pola radnog vremena, je izrekao riječi pohvale. Posebno je istaknuo njezin angažman oko adaptacije i dogradnje zgrade vrtića koja će u novu školsku godinu startati u novom ruhu.

Predsjednik Upravnog vijeća je, vezano uz sastanak, istaknuo da je dogovoreno ukidanje onog ‘tko je kome, kada i što rekao’ te tko je s kime ‘pio kavu’.   

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije