Krađe u Čakovcu, Donjem Vidovcu i Žiškovcu

Krađe u Čakovcu, Donjem Vidovcu i Žiškovcu

Čakovcu, u Trnavskoj ulici, 21./22. kolovoza od 12 do 6 sati, nepoznati počinitelj provalio je u radionicu poduzeća iz Čakovca, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio radna kolica, dvije kutne brusilice, razni alat, 5 komada akumulatora i električne kablove raznih dužina i dimenzija. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Donjem Vidovcu, u Ulici Vladimira Nazora, u razdoblju od 10. do 21. kolovoza, nepoznati počinitelj je otključao vrata spremišta alata vlasništvo muške osobe, odakle je otuđio 2 motorne pile, 2 kutne brusilice, udarnu bušilicu, blanjalicu, ručne škare za željezo, alat miješalice za lijepilo, više komada brusnih i reznih ploča. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Žiškovcu, u razdoblju od 12. do 22. kolovoza, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata kuće vlasništvo muškarca iz Pribislavca, te je ušavši u unutrašnjost otuđio tarifni brojač električne energije, termoakomulacijsku peć, bojler, šivaću mašinu i razni namještaj. Potom je nasilno otvorio vrata pomoćnog objekta odakle je otuđio kotao za rakiju, peć na kruta goriva i više komada starinskih plugova. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Čakovcu, na parkiralištu u Ulici Tome Bratkovića, 18./19. kolovoza od 17 do 5.30 sati, nepoznati počinitelj je iz otključane kabine kamiona čakovečkih registracijskih oznaka otuđio okolopojasnu torbicu u kojoj su se nalazili osobni dokumenti, dokumenti vozila, te domaći i strani novac vlasništvo muškarca iz Železne Gore. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije