SUSRET KOJI SE NE PROPUŠTA

ZA ZALJUBLJENIKE U AUTOMOBILE Nabrijane jurilice ponovno u Čakovcu 3. kolovoza

Ove godine, kao i prošle, održat će se natjecanja u style-u gdje vlasnici mogu prezentirati svoja vozila i DB contestu gdje se uz prezentaciju vozila, vlasnici i njihove jurilice natječu i u mjerenju decibela

Nakon i više nego uspješnog prošlogodišnjeg susreta, AK The North Crew i ove godine organizira susret zaljubljenika u svijet automobila. Susret će se održati 3. kolovoza 2019.godine u sklopu dobro poznatog Porcijunkolova te posjetitelje čeka još veći izbor sadržaja tijekom cijelog dana. Članovi kluba očekuju vas na lokaciji Skate parka “AREA 40000”  Športska 2. 

Ove godine, kao i prošle, održat će se natjecanja u style-u gdje vlasnici mogu prezentirati svoja vozila i DB contestu gdje se uz prezentaciju vozila, vlasnici i njihove jurilice natječu i u mjerenju decibela. Za prijavljene vlasnike i njihove jurilice pripremljeno je više od 50 pehara i nagrada. 

U sklopu samog susreta organiziraju se i razne igre u kojima možete sudjelovati sami ili u ekipama i također osvojiti razne nagrade i pritom se odlično zabaviti. Uz same igre, kao i prošle godine, očekuje vas i sexy car wash u kojem možete vidjeti atraktivne djevojke koje su oduševile ponajviše muški ali i ženski dio publike. Cijelodnevni događaj i same prijave započinju u 10 sati, a traju do zalaska sunca. Uz odličan izbor glazbe, hrane i pića, odlične automobile i razne igre, očekuje vas i odlična ekipa iz The North Crew-a koja će vas i više nego ugodno ugostiti.

Dođite i podržite autoklub čiji je cilj promicanja sigurnosne vožnje, druženja zaljubljenika svih vrsta automobila, organiziranje susreta i natjecanja te odlazak na druge susrete u Hrvatskoj i izvan nje. – Vidimo se u što većem broju! – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije