BROJNA IZNENAĐENJA

DANI OTVORENIH VRATA TREX KUĆE Dođite 6. srpnja u Pribislavec i razgledajte bogatu punudu te uživajte u koncertu Alena Slavice

Dio programa na Danima otvorenih vrata bit će namijenjen djeci, a očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, video sadržaji, nagradne igre, a posjetitelji će po prvi puta imati priliku vidjeti i individualne module.

Trex pokazna kuća zbog velikog interesa potencijalnih kupaca, ali i javnosti organizira u subotu, 6. srpnja, Dane otvorenih vrata.

Događaj počinje u 8 sati.

– Za one koji će prvi puta posjetiti Trex kuću, očekuje Vas najbolja prilika da se upoznate i sa svim novitetima koje nudi #arhiTrextura, kako tim koji stoji iz Trex Systema sa sobom donosi niz iznenađenja i ekskluzivnih ponuda – poručuju organizatori.

Pokazna Trex kuća nalazi se u Pribislavcu kraj Čakovca na prostoru sportskog aerodroma Aerokluba Međimurje koji ujedno za prvi vikend u srpnju najavljuje atraktivan i vrlo dinamičan program tijekom kojeg će, uz ostalo, posjetitelji moći isprobati let avionom, jedrilicom, akrobatskim avionom, uživati u panoramskim letovima diljem regije ili pak se sami iz svih kuteva uvjeriti u kvalitetu Trex kuće, pa time i – iz zraka.

Dio programa na Danima otvorenih vrata bit će namijenjen djeci, a očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, video sadržaji, nagradne igre, a posjetitelji će po prvi puta imati priliku vidjeti i individualne module na putu na montažu, video prezentacije montaža, interaktivne radionice ‘složi svoju Trex kuću’ i niz drugih atrakcija.

Od 19 sati na rasporedu je koncert Alena Slavice, autora poznatih hitova poput ‘Dao sam ti dušu’, ‘S tobom našao sam sreću’, zaštitne pjesme Trex Systema ‘Novi sunčan dan’ i drugih. 

Koncert je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije