MEĐIMURSKI VATROGASCI

VOZILA I U MEĐIMURJE Autocisterne su dobili JVP Čakovec i DVD Donji Kraljevec

Nova vatrogasna vozila predao je ministar Darko Horvat

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat u Kutini je svečano predao nova vatrogasna vozila, koja se predaju na čuvanje, održavanje i korištenje javnim vatrogasnim postrojbama, dobrovoljnim vatrogasnim društvima i jedinicama lokalne samouprave na rok od četiri godine, uz mogućnost produljenja. 

Ravnateljstvo za robne zalihe RH do sada je u strateškim robnim zalihama imalo 59 višenamjenskih autocisterni te je nabavilo još 12 za prijevoz pitke vode, postupkom javne nabave. Primopredaja prve polovice novih cisterni obavljena je 1. srpnja u Kutini na prostoru tvrtke Ziegler d.o.o., dok će se preostalih šest cisterni naknadno predati danas u Ozlju, na prostoru tvrtke Flammifer d.o.o.

Višenamjenske autocisterne iz VZ Međimurske županije na korištenje dobili su DVD Donji Kraljevec, te JVP Čakovec. U ime JVP Čakovec vozilo je preuzeo njen zapovjednik Mladen Kanižaj, a u ime DVD Donji Kraljevec njihov predsjednik Marijan Blažeka.

Ovom svečarskom činu svjedočio je i Mario Medved, predsjednik VZ Međimurske županije, Kanižajev zamjenik Robert Meglić i čelnici DVD-a Donji Kraljevec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije