MALI SLATKIŠI PJEVAJU

VIDEO Ma ovo je preslatko… Mališani iz Dječjeg vrtića Hižica snimili svoju himnu

Videom želimo poslati pozitivne emocije kao i vrijednost zajedničkog rada koji treba kod djece poticati od najranije dobi - poručuju iz vrtića

Polaznici DV Hižica uz stručno vodstvo odgojitelja i ravnateljice Sanje Posedi, koja je ujedino i autor većine teksta himne, uoči Uskrsa započeli su glazbeni projekt koji je rezultirao audio i video snimkom himne vrtića.

U projektu su sudjelovala djeca jasličke i vrtičke dobi, obuhvaćene su razne vrtićke aktivnosti. Ali sama himna snimala se u studiju gdje su djeca odlično snašla u novom prostoru, što je rezultat odgojnih nastojanja vrtića. Završili su berbom trešanja i igrom na otvorenom.

– Ovim putem zahvaljujemo profesionalnim glazbenicima, obitelji Kovačević iz Mačkovca i studio Ritam Percussion koji su zaslužni za glazbu i aranžman himne. Zahvaljujemo svim roditeljima na suradnji, a posebno Robertu Modlicu na glazbenoj podršci projektu i obitelji Šafarić koja je pokrila financijski dio videa u kojem su sudjelovala djeca naši polaznici koji se snimao u Studio Mack Čakovec.

Videom želimo poslati pozitivne emocije kao i vrijednost zajedničkog rada koji treba kod djece poticati od najranije dobi – poručuju iz vrtića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije