DANI OPĆINE GORIČAN

TRI VELIKA KONCERTA U Goričan stižu Neda Ukraden, Učiteljice te Žiga i Gruntovčani!

Ulaz na sve koncerte je besplatan

U subotu, nedjelju i ponedjeljak, 22., 23. i 24. lipnja Općina Goričan proslavit će svoje Dane s tri velika koncerta koji će se održati na Šoderici u Goričanu. Iz Općine Goričan stiže najava koncerata, a donosimo je u nastavku.

Grupa ‘Učiteljice’ dolazi u Goričan

Fantastični trio kojeg čini i jedna Podravka, Silvija iz Hlebina, nastupit će u Goričanu! Prelijepa trojka sjajnih glasovnih mogućnosti izaći će na binu na Šoderici u Goričanu u subotu, 22. lipnja. Koncert započinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Goričanom će se prolomiti njihove pjesme kao što su Luda kuća, Ako mi ne spava, Na stanu, Dunav, Nisam ja tvoja učiteljica i mnogi drugi hitovi. Dođite i uživajte uz Učiteljice!

Žiga i Gruntovčani

U nedjelju, 23. lipnja u Goričan dolaze Žiga i Gruntovčani. Presvetli, Cinober, Dudek i Regica na šaljiv će način predstaviti svakodnevicu Gruntovca pa će tako posjetitelji saznati kako Dudek liječi ljubavne tegobe, čime Presvetli podmićuje liječnicu i što je sve Cinober spreman učiniti da postane glavni u Gruntovcu.

Mirko Švenda Žiga izvest će uspješnice iz svog bogatog repertoara, a kombinacija međimurske i podravske popjevke s osebujnim gruntovečkim humorom dati će poseban štih nastupu pa je dobra zabava zagarantirana!

U Goričan dolazi i Neda Ukraden

Manje od mjesec dana ostalo je do koncertnog spektakla koji se ne propušta. Neda Ukraden i njena brojna glazbeno-producentska ekipa pripremaju se za nastup koji će se, u sklopu Dana Općine, održati 24. lipnja na Šoderici Goričan.

Koncert započinje u 21 sat, a ulaz je besplatan. Sam koncert bit će nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu, očekuje nas rijetko viđen audio-vizualni doživljaj.

Glazbena priča Nede Ukraden počela je davne 1967. kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Njenu biografiju, kao i sve relevantne nagrade, od onih za glazbenicu, hit ili album godine, ili do činjenice kako je evergreen “Zora je” preveden na trinaest svjetskih jezika, teško je sažeti u nekoliko rečenica.

Stoga je najbolje da dođete na Šodericu u Goričan, u ponedjeljak, 24. lipnja u 21 sat i uživate u koncertu jedinstvene, što stasom, što glasom – Nede Ukraden!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije