Unknown Project

ELEKTRONSKA GLAZBA Event Unknown Project ove subote dolazi u Arcus Caffe Čakovec

Predstavljamo event pod imenom Unknown Project, koji već nekoliko godina puni lokale na brojnim lokacijama u Međimurskoj županiji, a ove subote, 25. svibnja, održat će se i u čakovečkom Arcus Caffe baru.

Na inicijativu mladog međimurskog DJ-a osmišljen je projekt čiji je glavni cilj promocija elektronske glazbe, te organizacija druženja za posjetitelje svih uzrasta koji traže dobru zabavu uz zvukove house i techno glazbe.

– U posljednjih nekoliko godina event Unknown Project mogli ste posjetiti na više lokacija, a neke od njih bile su Podroom i Fox Bar u Čakovcu, te Forum u Prelogu. 

Nadolazeće subote po prvi puta gostujemo u Arcus Caffe baru, odnosno Grabi u Čakovcu, gdje nam dolazi DJ Mary iz Zagreba koji iza sebe ima već nekoliko desetljeća iskustva te slovi kao jedan od pionira hrvatske elektroničke scene, naglasio je organizator eventa Antonio Podkrajac iz Murskog Središća, DJ koji stoji iza sinonima Tronic

DJ Tronic iza sebe ima nekoliko godina iskustva te broji niz nastupa od kojih se ističu oni u zagrebačkim klubovima poput ‘Depo’ i ‘Soundfactory’, zatim nastup na takeoveru klubskescene.hr, kao i nastup u Mariboru gdje je imao priliku zagrijati podij za talijansku zvijezdu koja se krije iza sinonima Uto Karem

Osim nabrojenog, DJ Tronic bavi se i produkcijom elektroničke glazbe te broji nekoliko izdanja na talijanskom labelu ‘Bif Records’ i jedno izdanje na hrvatskom labelu ‘Beatality Records’. 

Unknown Project do sada je ugostio brojna imena hrvatske elektronske scene. Samo neka od njih su Nino Galovac, Kali, Matya, Branko Dallos, Skols, Milea, Đarma, Frank, Lima, Phill Dam, Zorools i Marko Jozić, a pridružili su im se i gosti iz Slovenije Robert Lauerto i Dennis N’Bakhaa.

Osim Mary-a i Tronica, u subotu će se za pultom naći i domaći izvođači Inwa i Myrak, koji su u posljednje vrijeme dali snažan doprinos razvoju eventa te su svojim zaslugama dobili status rezidenta Unknown Projecta. 

– Ako ste 25. svibnja u blizini Čakovca, a željni ste dobre zabave i plesa, svakako posjetite event koji se ovog puta održava u Arcusu, Grabi. Za dobre vibracije i zvuku drage ferkvencije, kao i uvijek uz nas stoji Tobotoklo Sound System. Upad do ponoći iznosi 30 kuna, a nakon 40 kuna, poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije