PROBLEMI U NOVOM SELU ROK

FOTOKRITIKA Čitatelj: ‘Razmak kanalica je jedan metar, nakuplja se voda’. Grad: ‘Rješavamo problem i bit će korekcija’

Stručne službe Grada upoznate su s prijavom, izvršile su uvid i naložile projektantu da s nadzornim inženjerom izvrši potrebite korekcije

U našu redkaciju javi ose čitatelj iz Novog Sela Rok vezano uz radove u Ulici Ive Lole Ribara. Čitatelj tvrdi kako je metar razlika kanalica, a radi se cesta, pa se na toj lokaciji nakuplja voda. Poslao nam je i fotografije i smatra kako se nešto mora poduzeti po om pitanju.

Prvo smo upit proslijedili izvođaču radova – čakovečkoj Tegri.

– U privitku Vam šaljem tlocrt projektnog detalja vezanih uz kanalice, a na osnovi kojeg je Tegra izvela dosadašnje radove. Tegra je dakle kanalice u tlocrtnom i visinskom pogledu izvela po projektu. (Na tlocrtu kanalice su linije ljubičaste boje) Za komentare vezane uz projektni zadatak i razradu istog molimo da se obratite investitoru koji je Grad Čakovec i projektantu – rekao nam je Ivan Kolarić, direktor Tegre.

Nakon toga smo se obratili Gradu Čakovcu. – Stručne službe Grada upoznate su s prijavom, izvršile su uvid i naložile projektantu da s nadzornim inženjerom izvrši potrebite korekcije. Problem je u fazi rješavanja. Nadležnost rješavanja ima ovlašteni nadzorni inženjer koji je imenovan od strane investitora – kažu u Gradu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije