IZDANO UPOZORENJE

OPASNO VRIJEME Olujni vjetar stvara probleme i ruši drveća, ne izlazite van ako baš ne morate

Budite spremni na poremećaje, oštećenja konstrukcija i rizik od ozljeda zbog iščupanih stabala, polomljenih grana te letećih krhotina. Moguć je prekid prometa i prekid opskrbe električnom energijom

Danas će biti oblačno, vjetrovito i hladno, povremeno s kišom. Vjetar umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, ponegdje s olujnim udarima. Temperatura zraka od 7 do 10°C.

>> FOTO Oprez: Jak vjetar puše u Međimurju, u čakovečkom parku srušena stabla i granje

Sutra će biti oblačno, povremeno s kišom, vjetrovito i hladno. Vjetar umjeren do jak sjeverni, u noći ponegdje s olujnim udarima, slabit će u drugom dijelu dana. Temperatura zraka od 6 do 10°C.

Zbog vjetra, Državni hidrometeorološki zavod za naš kraj izdao je narančasto upozorenje za nedjelju i ponedjeljak, što znači da je vrijeme potencijalno opasno. Budite spremni na poremećaje, oštećenja konstrukcija i rizik od ozljeda zbog iščupanih stabala, polomljenih grana te letećih krhotina. Moguć je prekid prometa i prekid opskrbe električnom energijom.

Čitatelji nam šalju fotografije porušenih stabala i grana drveća na cesti između Svetog Križa i Male Subotice te u čakovečkom parku. Zato, vozite polako i bez potrebe ne izlazite na otvoreno. Na terenu su vatrogasci iz Brezja i Vratišinca. Stabla su srušena na cestama između Brezja i Slakovca te Vratišinca i Žiškovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije