DANI MATURANATA U MEĐIMURJU

MATURANTI, JESTE LI SPREMNI? Ovogodišnja Coolijada će se održati od 17. do 22. svibnja

I ove godine organizatori su osigurali nagrade za najmaturanta i najmaturanticu koje iznose 1.500 kuna, dok će njihov razred biti nagrađen kartama za Gradske bazene Marija Ružić Čakovec, a najrazred će osvojiti dan u Toplicama Sveti Martin

Plan i program tradicionalne završne proslave za međimurske maturante ‘Coolijada 2019’ predstavljen je u četvrtak, 25. travnja u prostoru Tehničke škole Čakovec, ovogodišnjeg koordinatora aktivnosti.

U organizaciji Policijske uprave međimurske, ravnatelja srednjih škola Međimurja, Međimurske županije i gradova Mursko Središće, Prelog i Čakovec i ove je godine osmišljen zanimljiv program kako bi maturantski dani prošli bez neželjenih događaja. 

Na konferenciji za medije manifestaciju Coolijada 2019. predstavili su pročelnica UO za obrazovanje, kulturu i sport dr.sc. Blaženka Novak, načelnik PU međimurske Ivan Sokač, ravnatelj TŠČ Dražen Blažeka te službenik PU međimurske Mladen Zadravec.

Naglašene su preventivne aktivnosti koje će od sljedećeg tjedna provoditi službenici PU međimurske, odnosno niz edukativnih sastanaka s djelatnicima škola, roditeljima i završnim razredima. Kako bi maturanti tijekom Coolijade bili još sigurniji, policija će nadzirati područja kojima će se učenici kretati.

Maturantski dani, odnosno dani Coolijade održat će se od 17. do 22. svibnja uz sadržaj i program za maturante, a završit će tradicionalnom povorkom i proglašenjem najmaturanta i najmaturantice, kao i najrazreda. Po običaju, povorka se formira kod Ekonomske i trgovačke škole Čakovec zadnjeg dana manifestacije u 15 sati, a završava predstavljanjem maturanata kod Sportsko rekreacijskog centra Mladost.

I ove godine organizatori su osigurali nagrade za najmaturanta i najmaturanticu koje iznose 1.500 kuna, dok će njihov razred biti nagrađen kartama za Gradske bazene Marija Ružić Čakovec, a najrazred će osvojiti dan u Toplicama Sveti Martin.

Za maturante možete glasati putem glasačkih listića objavljenih u tjednicima Međimurje i Međimurske novine, televizije Srce TV i internet portala eMedjimurje.hr, mnovine.hr i medjimurje.hr te na SMS broj 666-555 (Srce TV – redni broj maturanta). Glasanje se provodi od ponedjeljka, 29. travnja do utorka, 21. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije