FORESTLAND 2019. U SEDMOM IZDANJU

90 DANA DO FESTIVALA Organizatori Forestlanda predstavljaju dinamičan program i novitete

Kao centar elektroničke glazbe, Forestland je od samog osnutka 2013. godine prošao put od jednodnevne atrakcije do punokrvnog festivala, turističkog projekta i događaja oko kojeg se planiraju godišnji odmori

U utorak, 23. travnja točno u podne javno je predstavljen plan i program 7. izdanja festivala elektroničke glazbe Forestland koji će trajati od petka, 19. do nedjelje, 21. srpnja 2019. godine. 

Konferenciji za medije u čakovečkom Hotelu Castellum, nazočili su župan Međimurske županije Matija Posavec, načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, upravitelj zadruge Humana Nova Ivan Božić, organizatori festivala te ostali uvaženi gosti.

Kao centar elektroničke glazbe, Forestland je od samog osnutka 2013. godine prošao put od jednodnevne atrakcije do punokrvnog festivala, turističkog projekta i događaja oko kojeg se planiraju godišnji odmori. 

Ideja je to Krešimira Biškupa, Saše Mikaca, Nikole Horvata, Borisa Novaka, Matije Žugeca i Ivana Barleka, šestorice prijatelja iz Međimurja koji su u proteklih 6 izdanja programom i organizacijom oduševljavali ljubitelje elektroničke glazbe.

Kako najavljuje predstavnik organizatora Krešimir Biškup, uz niz popratnih sadržaja, iznenađenja i noviteta poput body i face paintinga, ovogodišnji festival uključuje više od 60 lokalnih i svjetskih DJ-eva, producenata i umjetnika koji će publiku zabavljati na dvije pozornice u 48 sati trajanja festivala.

Sudeći prema ovogodišnjim zvijezda show-a, Forestland je ponovno podignut za još jednu ljestvicu. Samo neka od gostujućih imena su SaberZ, Ferreck Dawn, Mike & Me, The YellowHeads, Ruben De Ronde, Mauro Picotto, Lawrence Klein, Kraundler i Dekova.

Forestland svake godine privlači velik broj turista iz regije te tako puno smještajne kapacitete diljem Međimurja, stoga potporu festivalu pruža i župan Međimurske županije Matija Posavec.

– Svi znamo da koliko put bio dug i težak uvijek mora započeti prvim korakom. Kada govorimo o Forestlandu možemo zaključiti kako je svaka godina drukčija, bolja i kvalitetnija, a najveća vrijednost cjelokupne manifestacije i rezultata leži u entuzijazmu organizatora, čestitao je Posavec mladoj Forestland ekipi. 

Velik turistički doprinos koji Forestland ostvaruje za Općinu Sveti Juraj na Bregu istaknuo je načelnik Anđelko Nagrajsalović, koji je najavio popratne projekte poput ostvarenja parkinga na odgovarajućoj podlozi za sve posjetitelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije