DORUČAK ZA ŽENE

U opuštenoj i veseloj atmosferi završen 9. po redu Doručak za žene u Čakovcu

Doručak koji okuplja žene svih životnih dobi, u Čakovcu se održava dva puta godišnje, u proljeće i u jesen

U restoranu Kristal prošle se subote okupilo 270 žena na 9. čakovečkom Doručku za žene.

U opuštenoj i veseloj atmosferi, žene svih životnih dobi, različitih profesija i interesa, uz fini doručak, kavu i čaj, razgovarale su o aktualnim životnim temama te sklapale i produbljivale prijateljstva.

Inspirativno i vrlo praktično predavanje na temu Može li se (ne) uspjeti u Hrvatskoj održala je šaptačica poduzetnicima Đurđica Mostarčić Dudi. Svoju je životnu priču podijelila Angelika Bosch, Njemica koja već dugi niz godina živi u Hrvatskoj, a jedna je od osnivačica Doručka za žene u našoj zemlji. Za glazbeni ugođaj pobrinuo se Frank Bosch u vokalnoj pratnji Sandre Markov, a na samom kraju druženja, kao i svaki put, organizirana je tombola te je podijeljeno više od 40 darova različitih donatora. Tijekom Doručka organiziran je i program za djecu u dobi od 3 do 9 godina.

Koliko su Međimurke zainteresirane za jedno ovakvo druženje govori činjenica da su mjesta bila popunjena u svega nekoliko dana po otvorenju prijava.

Udruga Doručak za žene okuplja volonterke koje svojim talentima s puno ljubavi stoje iza ovog projekta s ciljem promicanja kršćanskih vrijednosti u našem društvu. U organizaciji udruge održavaju se različiti seminari, izleti i kreativne radionice, a najave budućih događanja možete pronaći na njihovoj Facebook stranici Doručak za žene Čakovec.

Najnovije