SJAJNE PLESAČICE

NAJVEĆI USPJEH DO SAD Plesni studio Korak drugi na velikom regionalnom natjecanju!

Koreografija ‘Soul Drums’ koju potpisuje voditeljica Virna Hošnjak ostavila je iza sebe 10 plesnih ekipa iz Slovenije i Hrvatske

Juniorska formacija pod nazivom ‘Funky Fab Crew’ koju čini 29 plesačica u subotu je u Zagrebu osvojila drugo mjesto na najvećem regionalnom festivalu street plesova u jugoistočnoj Europi.

Koreografija ‘Soul Drums’ koju potpisuje voditeljica Virna Hošnjak ostavila je tako iza sebe 10 plesnih ekipa iz Slovenije i Hrvatske. 

– Ovo je jedno od onih natjecanja na kojima ako prođeš kvalifikacije i uspiješ izboriti finale već si pobjednik jer govorimo o zaista najboljim klubovima na ovom području. Ovo je očito naša treća sreća. Preije dvije godine izborili smo četvrto mjesto, a prošle godine u velikoj konkurenciji od 18 ekipa gdje je zaista bilo teško odlučiti tko je bolji šesto mjesto.

Ispred nas uglavnom su uvijek bili legendarni slovenski klubovi koje je uvijek čast gledati i u našim glavama još uvijek nemoguce pobijediti. Jučer smo ih pobijedili sve. Ispred nas sa zasluženom pobjedom bio je Atomic dance factory čija ekipa je nedavno ostala bez svog trenera i kreatora ovog festivala Saše Krnetića. Zaslužili su biti na tronu, a u subotu smo svi plesali za njega i slavili ples. Emocije su neopisive – rekla nam je Virna Hošnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije