Vikend kazališnih amatera

FOTO Glumci iz Murskog Središća oduševili: Žiškovec uživao u predstavi ‘Seks i grod’

Glumci iz Grada imaju sljedeći nastup je na manifestaciji Festival kazališnih amatera Međimurja KAM u Prelogu

Dom kulture u Žiškovcu je jučer, subota 6. travanj, bio ponosni domaćin početka manifestacije Vikend kazališnih amatera u Žiškovcu. Nastupila je dramska sekcija KUD-a Sivica s predstavom Fašenski pondelek, a potom Dramska sekcija KUD-a Mura Mursko Središće s predstavom Seks i grod. U nedjelju u istim prostorima  nastupaju dramske sekcije KUD-ova Žiškovec, Seljačka sloga Nedelišće i Veseli Međimurci Čakovec. 

Riječ, dvije o nastupu Središćanaca. Glumice i glumci dramske sekcije KUD-a Mura: Marina Rajf, Štefanija Žganec, Melita Nađ, Jelena Moharić, Mirjana Šoštarić, Josip Rob, Denis Halas i Bojan Bračko na vrlo dobar i suptilan glumački izvedbeni način uveli Žiškovčanke i Žiškovčane u sve tajne seksa i groda, makar nisu grad. Dopao im se i seks, a i grod. Publika je to potvrdila svojim čestim glasnim i takoreći ničim izazvanim smijehom i jakim pljeskom. 

Glumci iz Grada imaju sljedeći nastup je na manifestaciji Festival kazališnih amatera Međimurja KAM u Prelogu, 13. travnja 2019. (subota) u 17,20 sati u Domu kulture grada Preloga. – Pozvani ste, dođite nas bodriti i podržati, a mi ćemo kao i uvijek, dati sve od sebe u dobroj glumi i dobrom nastupu – poručuje voditelj dramske sekcije Bojan Bračko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije