LIJEČENJE U PHILADELPHIJI

KRENULA NA LIJEČENJE Mila poletjela prema Frankfurtu, putnici pljeskali. Otac: ‘Idemo u nove bitke’

Mila je svima mahnula i sve pozdravila

Obitelj Rončević krenula je iz Zračne luke Franjo Tuđman nešto nakon 9 sati za Frankfurt odakle će nastaviti put za Philadelphiju, gdje će se Mila liječiti. 

 – Hvala vam svima što se ste u ovakvom broju odazvali, hvala ljudima, medijima, svim našim prijateljima… Ne znam što više reći. Sada je stvarno dosta ovog cirkusa i idemo u nove bitke. Mi idemo svoje odraditi. Hvala lijepa, ljudi – rekao je Marin Rončević.  

Putnici koji su bili u zračnoj luci pljeskali su Mili, javljaju 24 sata

– Zadnja dva tjedna sam spavao jedno tri sata ukupno. Jučer smo se natezali do 1 ujutro, spremali, u pet smo se ustali. Ja vam nisam ni pogledao karte – rekao je Marin i još jednom se za kraj zahvalio svima. Mila je svima mahnula i pozdravila sve.

Nepoznati autor izrazio je podršku Mili grafitom koji je osvanuo na postolju spomeniku prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu.

‘Ovo što je Hrvatska napravila je stvarno nešto posebno’

Roditelji su po djevojčicu došli u riječku bolnicu oko 6 ujutro. Djed Vladimir, Marinov otac, s malom Milom proveo je noć dok su se njezini roditelji pakirali, javljaju 24 sata. Sanjin otac, djed Franjo, kazao je za medije da je iznos koji se trebao prikupiti prvo šokirao obitelj, a onda ih je šokirao i prikupljeni iznos.

– Sve je to jako teško, ali možda ipak sad malo lakše. Ovo što je Hrvatska napravila je stvarno nešto posebno – rekao je i dodao da se sad sve kreće u smjeru koji im daje nadu, javljaju 24 sata

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije