ZANIMLJIVO PREDAVANJE

PREDSTAVLJANJE NA MEV-U Udruga Proaktivci pred punom dvoranom predstavila svoj rad

Kako kažu, odmah su upoznali nove kvalitetne buduće članove koji će im se pridružiti. Cilj im je stvoriti organizaciju koja će povezivati mlade i izvrsne ljude međusobno te s poslovnim svijetom

U ponedjeljak, 1. travnja u popodnevnim satima na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu održano je promotivno predavanje nove neprofitne organizacije u Međimurskoj županiji, poslovne udruge Proaktivci.

Predavaonica u kojoj su članovi-osnivači organizacije održali promotivno i motivacijsko predavanje bila je puna do posljednjeg mjesta. Kako kažu u Udruzi, MEV su odabrali kao mjesto odakle će krenuti sa svojim djelovanjem iz razloga što je upravo na tom mjestu najveća fluktuacija one skupine ljudi koja je ujedno ovu ekipu mladih koji vode i “grade” Udrugu Proaktivci i inspirirala na ulazak u ovakvo nešto.

Također, dodaju kako su odmah nakon predavanja upoznali nove kvalitetne buduće članove koji će se pridružiti ovoj ekipi čiji je cilj stvoriti organizaciju koja će povezivati mlade i izvrsne ljude međusobno te s poslovnim svijetom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije