javna priznanja Općine selnica

LIJEPA GESTA Posebna zahvalnica poštaru Vladimiru Turku za ljudski odnos prema korisnicima

Iako je poštar Vladimir Turk iz Gornjeg Koncovčaka, smatraju za da svoj rad i korektan odnos prema ljudima treba dobiti posebnu zahvalnicu

Na prijedlog općinskog Povjerenstva za dodjelu Javnih priznanja i nagrada Općinsko vijeće Selnice na svojoj 16. sjednici je potvrdilo dobitnike Javnih priznanja Općine Selnica za 2019. godinu.

Plaketu općine dobiva Bernarda Hamer iz Selnice za humanitarni rad i zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi. Zahvalnice dobivaju Kazimir Jurinić iz Bukovca za ogroman doprinos radu Mjenog odbora Bukovec i Ivan Grof iz Donjeg Koncovčaka za izniman doprinos uređenju svojeg naselja.

Posebnu zahvalnicu, premda je iz Općine Vratišinec, Općina Selnica dodjeljuje Vladimiru Turku iz Gornjeg Kraljevca, dugogodišnjem poštaru u Selnici za ljudski odnos prema korisnicima usluga Hrvatske pošte.

Nagrade će dobitnicima biti uručene na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Selnice 25. travnja ove godine. Svečanost će se najvjerojatnije održatu u Bukovcu, naselju u kojem su u tijeku radovi na najvećoj investiciji na području selničke općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije