SAMOOBRANA

PRIJAVITE SE Čakovečki Centar za samoobranu poziva na tečaj obrane od napada nožem

Radionica je namijenjena muškarcima i ženama. Sudjelovati mogu svi bez obzira na predznanje borilačkih vještina

Stranica crne kronike je sve više. Već pomalo zabrinjavaju pa i plaše loše vijesti o sve brojnijim napadima, krađama, nasilju. Nasilje, na žalost, ne možemo potpuno zaustaviti, ali ga možemo spriječiti. 

Udruga Self – Defense Međimurje u subotu, 30. ožujka organizira u svom Centru samoobrane u Čakovcu (Franje Punčeca 2, Poslovni centar Aurora) seminar/radionicu na temu ‘Sprečavanje napada nožem’.

Na toj će radionici biti prikazane najučinkovitije obrane od napada nožem i to obrane od pokušaja reza i uboda, obrane od uboda u predjelu trbuha, obrane u slučaju kada napadač drži nož u predjelu vrata te načini izmicanja i izbjegavanja kod pokušaja napada nožem. 

Radionica se organizira prvenstveno kako bi se podigla svijest o prisutnosti nasilja u našem društvu te jačanju samozaštite najboljom i najučinkovitijom metodom, učenjem elemenata samoobrane. Upravo su elementi samoobrane jedna od najboljih preventivnih tehnika sprečavanja nasilja bez obzira radi li se o međuvršnjačkom nasilju, obiteljskom nasilju, nasilju nad ženama ili bilo kojoj drugoj vrsti nasilja. 

Nož je zbog dostupnosti vrlo često sredstvo u počinjenju raznih kaznenih djela pogotovo razbojništva na javnim mjestima kada se, uz prijetnju koristi kod prisilnog uzimanja osobnih stvari, novčanika, nakita, torbica, novca, mobitela i dr. 

Radionica je namijenjena muškarcima i ženama. Sudjelovati mogu svi bez obzira na predznanje borilačkih vještina jer su svi zahvati i obrane prilagođeni početnicima.
Seminar/radionica započinje u 10 sati i završava u 12:30 sati, a cijena seminara iznosi 100 kuna. Broj polaznika je ograničen.

Požuri s prijavom i osiguraj svoje mjestu na seminaru obrane od napada nožem u jedinom našem Centru samoobrane. Voditelj seminara/radionice je predsjednik Udruge, trener samoobrane i voditelj Centra IKMF Krav Maga Croatia – Čakovec Ante Goleš.  

Prijave traju do 29. ožujka u 15 sati putem e-maila samoobrana.medjimurje@gmail.com, službene Facebook stranice Udruge Selfdefense Međimurje ili na broj mobitela 0953908992.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije