IZBORNA SKUPŠTINA

KINOLOŠKO DRUŠTVO MEĐIMURJE Dragan Matulic iz Kotoribe izabran za predsjednika društva

- Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i potrudit će se da opravdam vaše povjerenje - rekao je stari-novi predsjednik. Tajnik-blagajnik Luka Radmanić odstupio je glede radnih obveza.

U subotu, 16. ožujka održana je izborna skupština Kinološkog društva ‘Međimurje’  Čakovec u prostorijama gostionice ‘Mlin’ u Donjoj Dubravi. Skupštini je prisustvovalo 20 redovitih članova od upisanih 31 i samim tim činili su kvorum za rad skupštine.

Kako je svaka četvrta godina  izborna pa se je na ovoj  biralo novo rukovodstvo i radna tijela udruge. Za predsjednika je ponovno izabran Dragutin Matulic iz Kotoribe. U novom mandatnom razdoblju u Upravnom odboru će djelovati: Vladimir Čižmešija iz Donje Dubrave, Branko Horvat iz Kotoribe, Karmen Glad Bergovec iz Preloga i  Luka Radmanić iz Kotoribe. Za tajnicu-blagajnicu izabrana je Karmen Glad Bergovec.

U Nadzorni odbor izabrani su: Đuro Golubić iz Kotoribe, Domagoj Žeželj iz Draškovca i Dragutin Strahija iz Čehovca. Stegovni sud čine: Dražen Kipke iz Čakovca, Stjepan Tomašek iz Dekanovca i Vladimir Logožar iz Male Subotice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije