skupština

DVD DONJI MIHALJEVEC Ivan Horvat, Dragutin Židov, Ivan Igrec i Dragutin Lipić nagrađeni za 40 godina rada

2018. godina bila je najtrofejnija u povijesti društva što se tiče mladeži, osvojili su čak 20 pehara na ukupno 12 natjecanja

DVD Donji Mihaljevec održao je redovnu izvještajnu skupštinu, a prisustvovali su joj, uz članove društva, predstavnik VZMŽ i predstavnik VZP Stanko Vugrinčić, predsjednik Savjeta mladeži VZMŽ Hrvoje Novaković, predstavnik Kluba vatrogasnih veterana VZP-a Gabrijel Friščić, načelnica Općine Sveta Marija Đurđica Slamek, zamjenik načelnice Ivica Kočiš, župnik Pavao Markač i predstavnici svih udruga koje djeluju u Donjem Mihaljevcu.

Društvo koje postoji od 1926. godine danas broji 60-ak članova koji na razne načine pridonose boljitku društva. DVD Donji Mihaljevec tako broji 10 vatrogasaca bez zvanja, 20 njih s položenim ispitom, 20 vatrogasaca prve klase, 4 dočasnika, 3 dočasnika prve klase te jednog višeg časnika. Tu je još i četrdesetak članova mladeži i pomlatka, iznio je podatke predsjednik Zdravko Kranjec.

2018. godina bila je najtrofejnija u povijesti društva što se tiče mladeži, osvojili su čak 20 pehara na ukupno 12 natjecanja. Oni su u ljetnom periodu za uloženi trud nagrađeni vikendom u Toplicama Sveti Martin.

Voditelj mladeži Dejan Kočiš nabrojio je i najaktivnije članove u 2018. godini, a to su bili Marta Mustač, Mateja Mustač, Tea Martinec, Sara Krušić, Ana Gorupić, Lana Kovač, Dorijan Kamenar, Florijan Vlah te Fran Šmit, a istaknuo je i najmlađe članove, Roka Gorupića i Iliju Mustača.

DVD Donji Mihaljevec u 2018. godini imao je dvije intervencije, jedan požar otvorenog prostora gdje se zapalilo nisko raslinje te jednu tehničku intervenciju ispumpavanja vode.

Na kraju skupštine, podijeljene su i spomenice zaslužnima za dugogodišnji rad u vatrogastvu, a podijelio ih je Stanko Vugrinčić. Za 10 godina rada u društvu spomenice su primile Monika Horvat, Nikolina Ban, Dora Vlah, Mischel Pongrac, Andreja Pongrac, Anamarija Skoliber, Ivana Zadravec, Anamarija Pongrac, Sara Pongrac, Ela Igrec, Elena Pongrac, Petra Markač i Marta Balent.

Za čak 40 godian rada u društvu nagrađeni su Ivan Horvat, Dragutin Židov, Ivan Igrec i Dragutin Lipić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije