SPOJILO IH MEĐIMURJE

VIDEO Bojan Jambrošić i Amerikanka Ashley Colburn oduševili izvedbom u showu ‘Zvijezde pjevaju’

- Prvi nastup je iza nas. Jako ćemo biti sretni ako nas podržite svojim glasovima - poručio je Bojan

Prva emisija nove sezone popularnog glazbenog showa ‘Zvijezde pjevaju’ započela je pobjedom Borka Perića i Jelene Radan koji su oduševili žiri pjesmom ‘All of Me’ Johna Legenda osvojivši 33 boda, piše tportal.

Žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Valentina Fijačko i Miroslav Škoro pohvalio je Borkovu izvedbu. Samo bod lošiji od para Perić/Radan bio je najmlađi par natjecanja, Tara Thaller (21) i Dino Jelusić (26) koji su publiku osvojili pjesmom ‘I Can’t Stop Loving You’ Michaela Jacksona. Na treće mjesto plasirali su se Ella Dvornik Goran Bošković za izvedbu pjesme ‘Feel it still’ osvojivši 28 bodova.

Samo dva boda lošiji bili su naš Bojan Jambrošić (33) i Amerikanka Ashley Colburn koji su pjevali baladu ‘Princeza’ Dade Topića i Slađane Milošević te za svoj nastup dobili visokih 26 bodova. 

– Pripala mi je čast da mentoriram predivnu Ashley Colburn, veliku promotoricu hrvatskog turizma, novinarku i producenticu te prvu Amerikanku u ovakvom showu. Sigurno će biti zabavno i zanimljivo čuti Ashley kako pjeva na hrvatskom jeziku – rekao je Bojan nedavno za naš portal.

U nastavku donosimo njihov nastup, a valja primijetiti kako se Ashley odlično snašla s hrvatskim jezikom. U drugoj emisiji jedan će par napustiti emisiju, a vi možete pomoći da to ne budu Bojan i Ashley. 

– Prvi nastup je iza nas. Jako ćemo biti sretni ako nas podržite svojim glasovima na broj 065 700 002 ili SMS porukom sadržaja PAR2 na 60054. Hvala! – poručio je Bojan na Facebooku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije