USUDI SE. POKRENI SE

ČAKOVEC U prepunoj dvorani Knjižnice ‘Nikola Zrinski’ održano predavanje Marine Kolar

Sudjelovanje je za sve sudionike/ce bilo besplatno.

U utorak, 26. veljače, je u prepunoj dvorani Knjižnice ‘Nikola Zrinski’ Čakovec održano predavanje Marine Kolar, vlasnice obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta na temu ‘Usudi se. Pokreni se. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?’.

Sudjelovanje je za sve sudionike/ce bilo besplatno.

– Ne jednom u životu, vjerojatno ćemo osjetiti ‘crv nezadovoljstva’ i želju da nešto promijenimo. Iako nam se možda to na početku ne čini tako, to je samo naš unutarnji pokazatelj da je vrijeme da nešto promijenimo odnosno unaprijedimo. Obično ga možemo prepoznati po osjećaju da smo ‘zapeli’, a znamo da možemo i želimo dati više, kad želimo promjenu, ali ne znamo od kud i kamo krenuti, kad sve znamo u teoriji, ali se ne usudimo napraviti taj prvi korak. Upravo iz tog razloga, provela sam predavanje naslova ‘Usudi se. Pokreni se’, jer unatoč razumijevanju da je vrijeme da krenemo dalje, ljudi često nemaju dovoljno hrabrosti da izađu iz svoje zone komfora – stoji u priopćenju. 

Promjena zahtjeva dobre temelje i svjesnu odluku da promjenu želimo jer se svakako neće desiti sama od sebe.

– Kao i kod mnogih drugih, nisam ni ja oduvijek znala što su moje kompetencije i potencijali, što je moja svrha i što uopće želim u životu.Nakon 10 godina rada na vodećim pozicijama i dobivenim priznanjima, ni ja sama prije nekoliko godina nisam bila svjesna svojih sposobnosti i mogućnosti i nisam znala odgovoriti na pitanje “koje su moji potencijali, moje osobne i profesionalne vrijednosti, što bi ja zapravo mogla raditi, gdje bi mogla raditi, što mi je bitno da moj posao ima, kako ga sama mogu stvoriti.

Samim time, često sam imala ‘crv nezadovoljstva’ koji me gonio na akciju. Danas sam jedina trenerica koja u Hrvatskoj aktivno podučava CH-Q metodu (licencirana u Nizozemskoj), a sudionici moje CH-Q edukacije koji su našli ili stvorili posao u kojem uživaju, promijenili karijeru, presložili prioritete, postavili i ostvarili svoje osobne i profesionalne ciljeve i meni su motivacija da ovu edukaciju postavim na vrh svojih prioriteta. Zbog toga je jučer u sklopu edukacije predstavljena i CH-Q metoda, nova edukacijska grupa u Konekti kreće 16.3 – stoji u priopćenju.

Preko 70 sudionika/ca jučerašnje edukacije dobilo je puno materijala za promišljanje na koji način bi oni mogli unaprijediti svoj život i ostvariti svoje potencijale.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije