'PODRAVSKI ZAGOREC'

‘ALEKSOM U GLAVU’ Bloger i novopečeni komičar Aleksandar Lazić stiže u Međimurje s prvim one-man showom

Aleksandar Lazić po prvi će puta stati pred Međimurce, a mjesto 'zločina' je Caffe & Night Club Aries u Svetom Martinu na Muri

Bloger, ‘podravski Zagorec’ i novopečeni komičar u vodama stand-upa Aleksandar Lazić iz Ludbrega stiže u Međimurje s najboljim materijalom koji je pisao za Večernji list i izvodio pred kamerom za svoje Facebook prijatelje, a sad ga i oblikovao u one-man show – Aleksom u glavu.

Iako je njegovo najčešće mjesto nastupa ispred kamere ‘u krčmi’ s Đurđom, skrivajući se od bolje polovice Bare, Aleks je pristao nastupati uživo pred publikom. Nakon brojnih poziva u svom kraju, gdje bez dlake na jeziku servira aktualnosti iz Lijepe Naše i svijeta, u četvrtak, 28. veljače prvi će puta stati pred Međimurce, a mjesto zločina je Caffe & Night Club Aries u Svetom Martinu na Muri s početkom u 20 sati.

Sve zainteresirane poziva da mu se pridružite na planetu gdje se brige zaboravljaju, a gdje je smijeh obavezna oprema i tuga zakonom zabranjena.

– Uđi, usudi se bit’ kontaminiran humorom nove generacije! – poručio je Aleks koji već najavljuje i urnebesnu komediju Vanzemaljac u pripremi sa svojom glumačkom družinom Selski komedijaši.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije