DONJA DUBRAVA

KUD SELJAČKA SLOGA Slogaši sumirali lanjski rad – imali su što reći

Imali su 30-ak nastupa, a posebno je istaknuta organizacija 20. Smotre međimurskog folklora i memorijalnog koncerta 'Deca, moja deca' u spomen na Tetu Lizu

U subotu, 23. veljače u prostorijama KUD-a Seljačka sloga Donja Dubrava održana je godišnja izvještajna skupština društva.

Predsjednica ‘Sloge’, Štefica Kovač stenografski i datumski je pobrojala nastupe sekcija Sloge, kojih je lani bilo tridesetak, na tridesetak različitih priredbi, festivala i manifestacija, a posebno je istaknula organizaciju 20. Smotre međimurskog folklora i memorijalnog koncerta ‘Deca, moja deca’ u spomen na Tetu Lizu.

Na skupštini su jednoglasno prihvaćeni svi podneseni izvještaji. Predsjednik radnog predsjedništva tradicionalno je bio Anđelko Lisjak, a skup je završio domjenkom svih učesnika.

Osim članova Sloge skupu su prisustvovale i ravnateljice mjesne Osnovne škole Mirjana Ribić te Dječjeg vrtića ‘Klinčec’ Ines Strbad, kao i predstavnici kulturno umjetničkih udruga iz Donjeg Vidovca i Legrada, ali i predstavnici ostalih donjodubravskih udruga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije