BILI SU VRLO AKTIVNI

FOTO Iza Puhačkog orkestra Općine Domašinec je sjajna godina

Na skupštini su se prisjetili protekle godine, a posebno je istaknuta organizacija dva humanitarna božićna koncerta. Evo što planiraju u 2019. godini

U subotu, 16. veljače u Domu kulture u Domašincu pred velikim brojem članova i simpatizera održana je redovna skupština Puhačkog orkestra Općine Domašinec.

Uvaženi gosti skupštine bili su načelnik Općine Domašinec Mario Tomašek, predsjednik Limene Glazbe Dekanovec Antun Peras, tajnica Limene Glazbe Podturen Suzana Strnad i predstavnici DVD-a Domašinec.

Nakon izvještaja predsjednika Marija Roba, financijskog izvještaja te izvještaja voditelja prof. Antonija Baranašića posebno su bila istaknuta u protekloj 2018. godini dva božićna koncerta humanitarnog karaktera, nastup na predsmotri za Novi Vinodolski, kao i sudjelovanje na Državnom natjecanju orkestara u Novom Vinodolskom gdje se osvojila brončana plaketa.

Nastupalo se na Međimurskoj smotri orkestara u Maloj Subotici, na postavljanju kamena temeljca za Sportsku dvoranu NK Dinama Domašinec, budnica za Prvi maj, Na Danima Općine Domašinec i međunarodnoj povorci maškara KKU Kvitrovec u Domašincu.

U ovoj godini u planu je nastup na 10. jubilarnom Mitteleuropa Blasmusikfestu u Rijeci, nastup na smotri Međimurskih orkestara u Podturnu, organizacija prvih sportskih igara međimurskih orkestara i, naravno, organizirati dva koncerta za žitelje Domašinca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije