LJUBAV NA PRVI POGLED

MLADA OBITELJ Bračni par Munđar iz Sivice prvo Valentinovo u braku provodi u iščekivanju djeteta

Maja i Zoran Munđar iz Sivice svoju su ljubav ozakonili 26. prosinca 2018. godine. - Bio je to poseban dan ispunjen emocijama koji ćemo sigurno zauvijek pamti - kaže friški bračni par

Mali broj sretnika može potvrditi fenomen ljubavi na prvi pogled, a među njima su 27-godišnji Maja i Zoran Munđar iz Sivice, koji su nakon dugog poznanstva i nekoliko godina zajedničkog života svoju ljubav ozakonili 26. listopada 2018. godine. Svoja obećanja izrekli su u Crkvi sv. Martina u Podturnu. 

Toga dana s njima su se veselili svi najbitniji ljudi koji su obilježili njihove živote.

– Bio je to poseban dan ispunjen emocijama koji ćemo sigurno zauvijek pamtiti – složili su se jednoglasno.

Mladi par upoznao se u prvom razredu gimnazije koju su oboje pohađali i već tada su započeli svoju ljubavnu priču. Iako kažu da se suprotnosti privlače, njih ipak spajaju slične karakteristike i stavovi koji olakšavaju zajednički život. Najvažnija im je obitelj, međusobna podrška i razumijevanje za sitne različitosti kojima se upotpunjuju. 

– Najčešći komentari koje smo dobivali još u vezi bili su kako se stupanjem u brak sve mijenja s čime se baš i ne bismo složili jer smatramo kako je prethodni zajednički život dobar, pa čak i nužan korak prije stupanja u brak, tako da se nama za sada promijenilo samo Majino prezime – rekao je Zoran.

Iako su u braku tek nekoliko mjeseci, smatraju kako je stabilna i čvrsta veza nešto što mora prethoditi svakom braku. Bitna im je uzajamna podrška i iskrena komunikacija te slaganje u važnim životnim pitanjima što onda olakšava daljnje dogovore i moguće nesuglasice s kojima se susreću. Uskoro će im se pridružiti i još jedan član koji će njihovu malu obitelj učiniti potpunom.

– Prvo Valentinovo u braku provest ćemo u kućnoj atmosferi u iščekivanju naše prve curice koja će uskoro upotpuniti našu malu obitelj. Budući da je Zoran naš chef kuhinje u obitelji, nadamo se nekoj finoj večerici – rekla je Maja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije